水草情迷

綜合水族資訊討論區
留言室 | 相片分享區 | 草圖-我的相簿
現在的時間是 2024-06-26 22:08

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 22 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
發表人 內容
 文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-08-10 00:04 
離線

utopia13 寫:
咁我估我個D係虫
因為都冇一節蝦腳咁長
得1mm,一點白色,都睇吾清楚

點會ar

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-08-10 00:47 
離線

我個蝦缸有一d1mm長白色既野,好幼既
都吾知係蝦定虫,完全睇吾清楚,用左放大鏡都係咁

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-08-10 03:31 
離線
頭像

utopia13 寫:

似蟲喎~~我今日都見到條係到痴住隻死蝦~~那那林蟲連蝦當垃圾KO左

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-08-10 09:54 
離線
頭像

utopia13 寫:

1mm 咁細應該係虫o黎掛, 我o個陣見倒 D 蝦 B o既時候佢地大約都有 2mm, 不過唔知係唔係我之前見唔倒啫, 我o個陣睇都覺得好似虫, 但見佢識周圍飛(游), 就諗佢應該係蝦, 虫唔識游嘛. :-n06

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-08-10 14:57 
離線

F91 寫:
utopia13 寫:

似蟲喎~~我今日都見到條係到痴住隻死蝦~~那那林蟲連蝦當垃圾KO左

係蟲就要清下個泥底喇 :-n01

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-08-10 15:01 
離線
頭像

蝦仔大隻左d囉@.@
你點洗個底?.? 用咩洗?

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
未閱讀文章發表於 : 2004-08-10 15:02 
離線

我冇泥,得人工砂同黑珍珠
不過個d虫好似係食青苔,見佢地一日係個d青苔度走來走去

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 22 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章
不能 在這個版面上傳附加檔案

前往 :